Treninger etter høstferien


Etter høstferien starter vi opp med skitreninger mandager og den tradisjonelle crosstreningen onsdager. Begge dager kl. 18:00. På mandager vil treningen foregå på rulleski på Brunes, og på onsdager vil treningen foregå fra Modum Bad utendørs med joggesko før vi går inn i gymsalen etterpå. Alle fra 1. klasse og oppover er velkommen på trening.

Vi satser på å dele oss inn i tre grupper etter alder/nivå. Tuva Fossen er trener for den yngste gruppa, Ragnhild Rønning er trener for den mellomste gruppa og jeg er trener for den eldste gruppa. Merk at for den yngste gruppa er det kun treninger på onsdager.

Info om hver enkelt trening vil legges ut i de ulike gruppene på Spond i forkant av hver trening (som skal lages etter hvert). Håper å se mange av dere etter høstferien til mye morsom trening sammen 😃 Ta gjerne med en venn eller to på trening også!