Velkommen til familiesamling 2022


 

pastedGraphic.png

                   

 11.-13.november på Bardøla Fjelltun

Vinteren nærmer seg og vi er klare for en familievennlig helg på Geilo. Crossere, turløpere og aktive med familie samles. Samlingen har som mål at alle skal være i aktivitet ut ifra sitt nivå, og vi deler opp i treningsgrupper. I tillegg blir det lagt opp til sosialt samvær og fellesaktiviteter.  Bardøla er nå ferdig renovert og bassenget er i år åpent.

 De aktive trenger vanlig skiutstyr, og vi er behjelpelig med smøring. Dersom noen har fravokst utstyr eller trenger nytt, er Facebooksiden/ Spond et flott sted å etterspørre/legge ut utstyr. Barn under 12 år må reise sammen med en voksen eller ha avtalt tilsyn med andre voksne. 

 Vi spiser frokost og middager inne på Bardøla, lunsj smører vi med oss under frokosten.

Det blir innkvartering i hytter og nøyaktig program med praktisk informasjon og hyttelag kommer senere. Sengetøy og håndklær er inkludert og hyttene har kjøkken. NB! Registrert innbetaling gjelder som bindende påmelding.  Mot et tillegg i prisen kan man booke rom inne på Bardøla, gi beskjed ved påmelding.

Vi kan ikke sikre oss mot været, så avbestillinger og refusjonskrav grunnet snømangel kan vi dessverre ikke imøtekomme. Skulle vi være uheldige og måtte vente på snøen, gjennomfører vi barmarksamling med joggesko.  Dette fungerer også fint.

 Foreløpig program:  

Fredag 12.11. Lørdag 13.11. Søndag 14.11. 
Fremmøte innen kl 19.30 Sportsmiddag på Bardøla.
Felles informasjons møte etter   
Frokost på Bardøla. 
1.treningsøkt  Lunsj på hyttene (matpakke)
2.treningsøkt, deler av økta innendørs i Geilohallen.
Felles sportsmiddag
Frokost på Bardøla Treningsøkt 
Lunsj på hyttene 
Hjemreise 
Utsjekk ca kl 13.00 

 VIF langrenn sponser turen, slik at egenandelen opphold/inkl. alle måltider hele helgen blir: 

Pr. voksen:      1500,- 

Pr. barn 10 – 16 år:       1000,- 

Pr. barn 5 – 9 år:         600,- 

Påmeldingsfrist er SENEST onsdag 27.oktober, til kontonummer: 2270 03 00815 

NB! Send også en mail til hildes.molenaar@gmail.com  med  navn og kontaktinfo tlf/email 

Ta kontakt med Hilde 93413756 dersom dere lurer på noe. 

  Vi ser fram til en fin skisesong. Hilsen langrennsgruppa ☺