Tuva fant OL-formen på Lygna

Søndag 12.01.2020

Tuva Hagen Rønning har vært syk og hadde ikke den optimale oppladningen til Norgescuprennene på Lygna, men gikk inn til 4. plass på fredagens fem kilometer klassiske distanse og endte på en overbevisende 3. plass på søndagens 7,5 kilometer fristildistanse.
Med disse gode plasseringene viste hun at formen er på god vei til hun skal delta i ungdoms-OL i Sveits. – Jeg er fornøyd, sier Tuva etter søndagens renn og smiler stort. Hun skal gå to sprintdistanser i henholdsvis skøyting og klassisk stil i OL. Den første 18. januar og den andre 19. januar. 21. januar står 5 kilometer klassisk på konkurranseprogrammet.

Tuva Fossen fikk også til et godt løp og har en solid god utvikling som langrennsløper. Endte opp på en 57 plass i en klasse med over 130 løpere! Maren Karlsen Bekkestad deltok ikke på dagens løp, men fikk til et solid godt løp på fredag.
Truls Fossen gikk både fredag og lørdag i klassen M 19/20. I denne klassen deltar over 200 stk med gode skiløpere.

På lørdag hadde Vikersund langrenn mange løpere i aksjon på Krøderen. Mange gode plasseringer og mye god innsats!