KM-gull Ringkollen


Vikersund langrenn stilte med 9 lag på årets Ringkollstafett. Maren, Tuva og An-Magritt tok KM-gull i klasse J 13-16. An-Magritt avgjorde på siste etappe mot Fjellet IL. Dagen mest spennende innspurt stod Mathias Kopland Rustaden for i klasse mix 8-10, da han tok innpå Eggedal og Konnerud i en langspurt. Konnerudløperen falt på oppløpet og tok med seg Mathias i fallet, det endte med 3.plass. Hadde han ikke falt så hadde det blitt seier. Haakon Edvardsen gikk knallhardt ut i klasse mix junior, sprengte feltet og skaffet Truls og Tuva et godt utgangspunkt, det ble 2.plass på trekløveret. Det ble flere 2. plasser og mange gode prestasjoner av Vikersundløperne. Vikersund langrenn gratulerer utøvere og engasjert støtteapparat ;-)Resultater under.

Resultatliste

Håvar og Fillip i veksling

 

Km gull på Tuva, An-Magritt og Maren

Sterkt løp av denne trioen Truls, Tuva og Haakon