Nytt klubbtøy – bestilling før 8/11


Nå kan du bestille nytt klubbtøy! Nettbutikken er åpen fra nå og frem til 8. november. Her kan du bestille følgende:

  • Treningsdress
  • Konkurransedress
  • Superundertøy
  • Lue/pannebånd
  • Vinterjakke

Det blir mulighet for å prøve størrelser på skihytta onsdag 4/11 kl. 17-19.

Prisene i nettbutikken er rabattert fra Trimtex. I tillegg vil klubben subsidiere prisene ytterligere – spesielt for barn. Dette blir refundert med å sende kvittering av betalt faktura til sjelstad@online.no

Vi gjør oppmerksom på at våre klubbsponsorer får sin logo på bekledningen. På vinterjakke, lue og pannebånd vil kun SpareBank1 Modum være med. 

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: vikersund2020 

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:   trimtex.no/no/teamshop/vikersund2020

Mvh
Gjermund
– – –
Annen info om bestilling

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00