For en debut


Tuva Hagen Rønning sin debut i Norges cupen på Konnerud vil hun nok huske en stund fremover. Startet på fredag med skøyting og en 4. plass 5 sure hundredeler bak 3.plass, men Tuva var ikke misfornøyd av den grunn. Smilte om kapp med sola og det skjønner vi for her starter de beste i hele Norge. Lørdag sprint klassisk, her ble det en sterk 2.plass. Søndag 7,5 km klassisk, nok en sterk 2.plass. Det er ikke første mesterskapet Tuva gjøre det bra i og denne dama har ingen stjerne nykker av den grunn, hun har beina trygt planta på jorda. Takk for den du er Tuva!! Pappa Gjermund skal vel ha sin del av æren for disse plasseringene og plasseringene til Buskerud løperne generelt, han er med i smøreteamet til Buskerud gjengen og for noen ski de har hatt i mesterskapet. Agnes Irene Longfjeld startet med en 17. plass skøyting fredag. 62. plass på sprinten. Sprint er nok ikke Agnes sin sterkeste øvelse, men 62. og 17. plass i det selskapet her er over hode ikke dårlig!! Søndagenes 15. km lå hun godt an, etter 10 km lå hun på en 19.plass, men stod av like etterpå. Det er tungt når kroppen ikke vil. Agnes kommer garantert sterkere tilbake!! Truls Bratvold Fossen hadde nok større forventninger på 10.km skøyting fredag etter resultatene før i år, det ble litt bak med en kropp som ikke spilte på lag. Søndag 10km klassisk, gikk bedre her ca. 40 plasseringer opp fra i fjor. Vikersund langrenn gratulerer alle med innsatsen!

K17 Tuva Hagen Rønning
K19/20 Agnes Irene Longfjeld
M18 Truls Bratvold Fossen