Løypekjører `n


Odd Tormod Eriksen alltid beredt. Vikersund langrenn er heldig som har Odd Tormod «trofast» Eriksen med på laget. Når snøforholdene er slik at kommunens løypemaskin ikke kan kjøre på Brunes, ja da er Odd Tormod i sving. Sent, tidlig, helg eller helligdag ser ikke ut til å spille noen rolle, Tormod `n sørger for perfekte løyper på Brunes. Nå er det perfekte løyper til årets første skikarusell på onsdag. Så fort Tormod ‘n har kjørt oppdaterer han på Facebook med følgende beskjed; Lysløypa kjørt til Gravbråtaveien og «Korka» til Wigdal, vi skjønner du mener Kroka 😉 Ikke så enkelt når kraftige arbeids never skal treffe riktig på tastaturet til disse hersens smart telefonene. Utøverne i Vikersund langrenn med flere setter utrolig pris på jobben du gjør Odd Tormod Eriksen. Tusen takk!!

Uten denne karen hadde det blitt stusselig på Brunes