Takk for laget!


Siste kveld med gjengen for Eirik Jelstad, trener for eldste gruppa i Vikersund langrenn. Eirik gir seg som trener i VIF langrenn nå til Jul. Nå er det jobb i Kajakk og fritid som må prioriteres, der han er daglig leder, selger og utstyrs tester for ski, kajakk og sykkel med og uten batteri. Styret i VIF langrenn har vel egentlig ikke helt oversikt på hvor lenge han har holdt på som trener. Eirik er en populær trener. Alltid et smil på lur har denne karen og en enorm kreativitet når det gjelder øvelser på ski, alt fra klesklype napping til Twist stafett, den siste er veldig populær på Geilo samlinga. Selv om Eirik har bosatt seg på Konnerud har han kjørt til Vikersund for å ha treninger to ganger i uka dette sammen med langturer i helgene og organisering/oppfølging av Hjemme samling. Da brenner du for klubben din. Kongen av Dansk stikkball kan man vel si Eirik er. Det har vært mange harde dueller med Sigurd i gymsalen på Modum Bad, da er ikke kara eldre enn Cross gruppa. Eirik har en autoritet som utøverne respekterer, når det har vært inne treninger i gymsalen på Modum Bad og gjengen er høy på adrenalin og prat, stiller Eirik seg rolig midt på gulvet og venter til det blir stille og det blir stille 😉 Siste sprellet til Eirik var i kveld med null løp og ny deltaker rekord med 20 deltakere, her sponset Kajakk og fritid et par felleski, stav kogg og solbriller. Vinner av ski ble Magnus Nesheim mens Hanne Kopland Rustaden vant briller og Tove Jelstad stav kogg. En liten blomster kvast er vel bare en symbolsk takk, men styret i VIF langrenn setter utrolig pris på den jobben du har gjort.  Styret i VIF langrenn får en utfordring med å fylle dine skispor Eirik.

Takk for laget, Eirik Jelstad!!