Hundredels drama i Ungdomsbirken


Vikersund langrenn sjekket inn som vanlig på basen, Ruudstunet i Hafjell med gjennomgang av Ungdomsbirken løypa på lørdag formiddag og pizza sammenkomst på kvelden. An-Magritt og Tuva Hagen Rønning var innblandet i spurtdrama om de tre første plassene i årets utgave. Tuva var 1,2 sek. bak gull og tok sølvet med 2 hundredeler foran bronsen i J16. An-Magritt «tapte» sølvet med 2 hundredeler og endte på bronseplass i J14. Søstrene sisters fulgte dermed opp fjorårets Ungdomsbirk med supre prestasjoner. Vikersund langrenn stilte med 5 deltakere under Ungdomsbirken 2018, Tuva Bratvold Fossen i J15, Kasper Molenaar i G14 og Birken debutant Kristoffer Molenaar i G12. Disse utøverne stod for gode prestasjoner. Vikersund langrenn gratulerer!

Disse prestasjonene av Vikersund langrenn sammen med NM prestasjoner individuelt og stafett, Hovedlandsrenn, Ungdommens Holmenkollrenn, Skandinavisk cup, kretsmesterskap og kretsrenn i alle klasser viser at Vikersund langrenn har både topp og bredde. Vikersund langrenn vil samtidig takke sponsorene for støtten.

Sølv til Tuva Hagen Rønning i J16

Bronse til An-Magritt Hagen Rønning i J14

An-Magritt i c- moment før utforbakkene begynner.

Tuva Bratvold Fossen nr. 71 av 156 i J15

Kasper Molenaar, nr.232 av 294 i G14

Debutant Kristoffer Molenaar nr.192 av 294 med aaaalt for tung sekk….Nils 😉