Stafett- Maren


Det har vært en aktiv helg for utøvere i Vikersund langrenn. Begynte med Eiker sprintstafett torsdag kveld. Her ble det overlegen seier til Maren Karlsen Bekkestad og Tuva Hagen Rønning i J15-16. Vi må korrigere lokal pressen her, det er den andre stafettseieren til Maren i Vikersund drakta 😉 God innsats av øvrige Vikersundløpere. Lørdag var det skibytte på samme sted, Maren slo til igjen med seier i J-15. Her stilte Vikersund med mange yngre løpere, det er bra!! Sparebank 1 Cup på Ringkollen søndag, her ble det seier på Agnes Irene Longfjeld og 2.plass på Ragnhild Hagen Rønning K 19-20 An-Magritt Hagen Rønning 2.plass J-14 Tuva Hagen Rønning 3.plass J-16 Mathilde og Sigurd Hagen Rønning deltok på Norgescup Åsen Romerike, det ble greie plasseringer på de to. Hadde Vikersund fått medaljer etter innsats så hadde vi fått mange for det var det ikke mangel på i helga. Har dessverre ikke bilde av alle.

Vikersund langrenn gratulerer alle 😉

Maren, An-Magritt, Tuva HR og Tuva BF 1. og 5. plass sprintstafett J 15-16

Håvar Sandqvist Bjorli G-8 skibytte

Eivind Wichmann Skaaden G-9 skibytte

Filip Storhaug Molenaar G-9 skibytte

Emil Storhaug Molenaar 6.plass skibytte G-11

Mathias kopland Rustaden 9. plass skibytte G11

An-Magritt Hagen Rønning 2.plass Ringkollen J-14

Tuva Bratvold Fossen 6.plass Ringkollen J-15

Tuva Hagen Rønning 3. plass Ringkollen J-16

Agnes Irene Longfjeld 1.plass Ringkollen J 19-20

Ragnhild Hagen Rønning 2.plass Ringkollen K 19-20