Stillingen i klassekampen etter tre renn


Etter tre renn begynner det å «dra seg til» i klassekampen. I ledelsen finner vi klasse 3B på Vikersund Skole som har 48,1% av elevene med tre renn. På andre plass er klasse 4A på Vikersund med 28,0% tellende elever. Vikersund skole klasse 1C ligger på tredje plass med 25,0% av elevene som har vært med på tre renn.

Nå som vi har gjennomført tre renn i klassekampen gjelder det å få med de eleven som har gått ett eller to renn slik at de får fullført tre renn og blir tellende. Når vi ser på potensialet for andel elever med minst tre fullførte renn er ingen ting avgjort.

Klassekampen går ut på å få størst mulig andel av elevene i klassen til å delta på tre eller flere renn. Vinneren får kr 3000 til klassekassa, nummer to kr 2000 og tredje beste klasse kr 1000. De som har vært med på alle fem rennene i skikarusellen er i tillegg med i trekningen av et par med splitter nye ski.

 

Resultat i klassekampen etter 3 renn 2018