Familiesamling 2019


Invitasjon i wordformat
Velkommen til familiesamling 2019,  8.-10.november på Bardøla Høyfjellshotell og hyttetun 

For tiende året på rad inviterer langrennsgruppa til familievennlig helg på Geilo, for crossere, turløpere og aktive med familie. Samlingen har som mål at alle skal være i aktivitet ut ifra sitt nivå, og vi deler opp i treningsgrupper. I tillegg blir det lagt opp til sosialt samvær og fellesaktiviteter.  

Vi setter ikke krav til utstyr utover vanlig skiutstyr, og er behjelpelig med smøring. Dersom noen har fravokst utstyr eller trenger nytt, er Facebooksida vår et flott sted å etterspørre/legge ut utstyr. Barn under 12 år må reise sammen med en voksen eller ha avtalt tilsyn med andre voksne.  

 På samme måte som de siste årene, har vi helpensjon på hotellet og spiser alle måltider der.  

Det blir innkvartering i hytter og nøyaktig program med praktisk informasjon og hyttelag kommer senere. Sengetøy og håndklær er inkludert og hyttene har kjøkken. NB! Registrert innbetaling gjelder som bindende påmelding. Vi kan ikke sikre oss mot været, så avbestillinger og refusjonskrav grunnet snømangel kan vi dessverre ikke imøtekomme. Skulle vi være uheldige og måtte vente på snøen, gjennomfører vi barmarksamling med joggesko.  

 Foreløpig program:   

Fredag 8.11.  Lørdag 9.11.  Søndag 10.11.  
Fremmøte innen kl 1930 Sportsmiddag på hotellet. Oppmøte i Bardølasalen etter middagen for felles info.    Frokost på hotellet, etterfulgt av info om dagen.  1.treningsøkt  Lunsj på hotellet  2.treningsøkt  Felles sportsmiddag  Sosial samling for store og små  Frokost på hotellet  Treningsøkt  Lunsj på hotellet  Hjemreise  Utsjekk ca kl 1300  

 VIF langrenn sponser turen, slik at egenandelen opphold/inkl. alle måltider hele helgen blir:  

Pr. voksen:        NOK 1500,-  

Pr. barn 11 – 15 år:      NOK 1000,-  

Pr. barn 6 – 10 år:       NOK   650,- Barn 0-5 år bor og spiser gratis.  

Påmeldingsfrist er SENEST 17.oktober, til kontonummer: 2270 03 00815  

NB! Send også en mail til hilde.molenaar@icloud.com med alle navn og kontaktinfo tlf/email  

Ta kontakt med Hilde 93413756 eller Mia 92064938 dersom dere lurer på noe.  

 Vi ser frem til å møte dere på Bardøla. Hilsen langrennsgruppa 