NM-gull til Vikersund

NM -junior Steinkjer 2018 er nok et mesterskap Agnes Irene Longfjeld sent vil glemme. Hun var med å sikre Buskerud og Vikersund gull under stafetten på mesterskapets siste dag. Vikersund hadde 4 løpere med på mesterskapet, Agnes Irene Longfjeld K19/20, Ragnhild Hagen Rønning K19/20, Truls Bratvold Fossen M17 og Haakon Edvardsen M17. Agnes gikk 3 gode løp, startet på fredag med 15 km klassisk, det ble en kamp mot klokka på slutten og det ble en 4. plass 1,2 sek. bak pallen. Lørdag 5 km skate, her ble det 11. plass. Litt uheldig med ski, men 11. plass i NM er godt innafor. Det er mange som er engasjert rund Agnes, bestefar fra Manndalen i Troms ringer etter hvert løp og forteller engasjert hvor hun har tapt og tjent tid under løpet, han har full kontroll. Ragnhild har trøblet litt i årets sesong, hun kom igjennom med greie plasseringer. Truls og Haakon fikk kjenne på nivået, Haakon startet nok litt for tidlig etter sjukdom og valgte å stå av.

Vikersund langrenn gratulerer Agnes med mesterskapet!! 🙂

Agnes Irene Longfjeld 15 km klassisk 4. plass 1,2 sek. bak pallplass

Agnes Irene Longfjeld 5 km  skate, 11. plass.

Gull til slutt på stafett sammen med Tiril Liverud Knudsen, Agnes Irene Longfjeld, Helene Marie Fossesholm og Kristine Stavås Skistad.

Ragnhild hadde nok større forventninger, men 56. plass på klassisk og 72. plass på skate er ikke dårlig det heller!

Truls Bratvold Fossen fikk kjenne på nivået, 190. plass og 186.plass på skate og klassisk.

Jørn Are Longfjeld, pappa, trener, sekundant, fotograf, reiseleder, skitester, smører, treningspartner, motivator, psykolog, humørspreder og trubadur (det ble ikke så veldig sent Torunn Sofie) Han er en uunnværlig person i team Longfjeld.