Tuva-mesterskaps løper`n

Tuva Hagen Rønning har stort sett  vært sjuk i årets sesong, men når det nærmer seg store mesterskap og hun kjenner medaljelukta, da er hun ikke til å spøke med. Årets hovedlandsrenn for 15 og 16 åringer gikk på Lygna stadion i Oppland. Startet fredag med 5 km klassisk, her ble det en 4. plass på Tuva, Lørdag sprint, her tok hun seg til finalen, men noe stav kluss midtveis gjorde at hun kom litt bakpå og i det selskapet her straffer det seg. Tuva fikk 6.plass i finalen. Søndag var hun på 1. laget til Buskerud i stafett, her ble det seier med god margin. Frøken Hagen Rønning kan smykke seg med 4,6 og 1. plass under årets hovedlandsrenn og om noen lurer på om det er bra -ja det er meget bra!! Vikersund hadde også med Tuva Bratvold Fossen og Maren Karlsen Bekkestad, de gjorde seg ikke bort de heller. Sigurd og Mathilde Hagen Rønning hadde tatt turen til Trondheim og Skandinavisk -cup. Resultater Sigurd, sprint 72.plass 10km, 37.plass, jaktstart 15km 61. plass. Mathilde, sprint 101.plass.

Vikersund langrenn gratulerer alle 😉

Stafett seier i HL til Buskerud med  Maria Hartz Melling, Emma Kirkeberg Mørk, Synne Mæland-Herheim og Tuva Hagen Rønning.

Maren fikk rusk i maskineriet på 5 km og stod av, Tuva 113.plass. Maren vekslet på 13.plass i stafett for 3.laget, Tuva vekslet på 49.plass for 5.laget til Buskerud av totalt 80 lag.